Blog

Karin Slaughter de grootmeesteres van de psychologische thriller

Karin Slaughter is een van de meest succesvolle Amerikaanse thrillerschrijvers. Zelfs als jong meisje hield ze ervan om verhalen te vertellen. In 1997 besloot ze eindelijk schrijfster te worden, haar eerste boek ‘Nachtschade’ (2001) werd een internationale bestseller. Sindsdien werkt ze uitsluitend als schrijfster en heeft ze met de serie Grant Country en Will Trent wereldberoemde misdaadliteratuur gecreĂ«erd.

Naast haar zeer succesvolle schrijven is Karin Slaughter een gepassioneerd aanhanger van bibliotheken. In 2010 richtte ze de ‘Save the Libraries Foundation’ op, een stichting die zich inzet voor bibliotheken in nood.

Hier krijgt ze ook veel prominente steun van auteurs als Lee Child, Tess Gerritsen en Kathryn Stockett.

Top 10 Boekenlijsten

Karin Slaughter staat met haar boeken al meer dan 2500 weken op de internationale top 10 boeken lijsten. Dat is meer dan 48 jaar in totaal.

Haar boeken zijn vertaald in 32 talen en er zijn wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren van verkocht.

Nieuwe Thiller van Karin Slaughter and Lee Child

Dubbel drama, dubbele actie: de korte thriller van Karin Slaughter en Lee Child!

Will Trent onderzoekt undercover bij Fort Knox, de militaire basis van het Amerikaanse leger. Zijn missie: het oplossen van een moord die 22 jaar geleden plaatsvond. De naam van de vermeende moordenaar: Jack Reacher.

Jack Reacher is op een eigen missie in Fort Knox. Hij wil een gevaarlijke criminele ring neerhalen die naar het hart van het Amerikaanse goudkamp is gegaan. Maar nu staat hij op het punt om overreden te worden door Will Trent.

Wat ze allebei niet vermoeden: ze zijn het slachtoffer van een enorme samenzwering, die ze alleen met vereende krachten kunnen breken. Als de twee eenzame wolven erin slagen zich te verenigen…

Inclusief een leesmonster van de thriller “Laatste weduwe”, het 7e deel van de succesvolle Georgia-serie rond Will Trent en Sarah Linton.